Presa hidraulica cu batiu inchis de 3500 KN, pentru constructii navale

Este utilizata pentru fasonarea tablelor cu dubla curbura, ce compun invelisul exterior al navelor. Se remarca prin faptul ca berbecul se deplaseaza in interiorul montantilor de-a lungul ghidajelor aplicate pe corpul superior. Construit in forma patrata, cu latura de 900 mm, berbecul are inglobata o masa circulara (Φ900 mm), cu posibilitati de rotire la 360°. Masa masinii are de asemenea posibilitatea deplasarii intre montanti, de-a lungul ghidajelor aplicate pe corpul inferior. Construita in forma dreptunghiulara, de 1000 x 2000 mm, cu latura mare perpendiculara pe planul de deplasare, ea inglobeaza o alta masa circulara (Φ1000 mm), cu posibilitati de rotire la  360°.

Presa hidraulica de curbat profile navale, de 2000 KN

Este utilizata pentru curbarea profilelor necesare obtinerii coastelor de rigidizare a peretilor vapoarelor. In interiorul batiului (o constructie sudata in forma de “O” cu structura de rezistenta simetrica fata de axa mediana), pe ghidaje fixe, culiseaza berbecul. In partea din fata masinii sunt fixate menghinele laterale cu posibilitatea de deplasare pe o directie normala pe axa masinii si menghina centrala. Impreuna servesc la fixarea profilului in vederea indoririi, Actionarea masinii este electrohidraulica.

Presa hidraulica pentru presat pulberi, de 2500 KN

Este utilizata la presarea pulberilor. Cu mici modificari se poate adapta la fabricatia pieselor metalice sinterizate. Presa se compune dintr-un batiu inchis, in constructie sudata, pe care se monteaza la partea inferioara cilindrii hidraulici, masam mecanismul de mentinere a paralelismului si modulul limitator. Actionarea presei este electrica, iar comanda electrohidraulica.

Presa hidraulica pentru materiale plasitice termorigide, de 1000 si 1600 KN

Sunt folosite la presarea pulberilor pentru obtinerea unor piese din materiale termorigide (bachelita cu mica, aminoplaste, fibra de sticla, etc), precum si la vulcanizarea cauciucului. Matritele sunt dotate cu rezistenta de incalzire. Panourile hidraulice si electrice sunt prevazute cu aparate pentru afisarea si reglarea presiunilor de lucru, a temperaturii matritelor si a timpilor pentru fiecare operatie.

Masina de tras table pe calapod cu forta de tragere de 2500 KN

Este utilizata la confectionarea unor piese specifice industriei aeronautice prin tragerea si mularea pe calapod a unor table din aliaje specifice (duraluminiu, oteluri inoxidabile, oteluri speciale). Este o masina speciala actionata electrohidraulic care se compune in principal din batiu, o constructie sudata din placi laminate care sustine carucioarele, masa inferioara si montantii. Cele doua carucioare sustin cilindrii de tragere cu suportii mandrinelor si mandrinele pentru prinderea capetelor semifabricatelor. Cilindrul de tragere articulat pe carucior realizeaza forta de tragere reglabila, deplasand mandrinele care intind tabla. Masa inferioara sustine calapodul de formare, fiind ridicata sau coborata de 3 cilindri hidraulici. Masa superioara este o constructie sudata pe care se aseaza calapodul de contraformare (la anumite piese) fiind sustinuta de catre grinda prin cilindri hidraulici.

Masina de tras profile pe calapod cu forta de tragere de 1000 KN

Este utilizata la confectionarea unor piese specifice industriei aeronautice prin tragerea si mularea pe calapod a unor profile din aliaje specifice (duraluminiu, oteluri inoxidabile, oteluri speciale). Este o masina speciala actionata electrohidraulic care se compune in principal din masa, o constructie sudata robusta, fixata pe fundatie, care sustine calapodul si in care sunt articulate bratele (stanga, dreapta) si cilindri de mulare. Cele doua brate pot pivota in plan orizontal cu un unghi de 100°, fiind actionate de cilindri de mulare. Pe carucioare se fixeaza articulat cilindri de tragere care realizeaza forta de tragere intinzand profilul pana la starea de curgere. Ei pot pivota in jurul unei axe verticale cu ±25°. Articulati in masa si brate, cilindri de mulare realizeaza rotirea bratelor in plan orizontal prin aceasta profilul, intins de cilindri de tragere, este obligat sa se muleze pe calapodul fixat pe masa.

Presa hidraulica cu batiu deschis, orizantala, pentru indreptat profile, de 6300 KN

Presa hidraulica cu batiu inschis, orizantala, pentru presat-depresat, roti vagoane, de 4000 KN

Presa hidraulica cu batiu de ambutisat adanc, de 2500 sau 4000 KN

Presa hidraulica pentru materiale plasitice termorigide, de 1000 si 1600 KN

Presa hidraulica de format, de 250 KN

Presa hidraulica de balotat lana si hartie